1Ndërtim & Estate

Perla Real Estate Tirane , Shqipëri

+355 +355674074444 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Perla Real Estate, "Ne i japim vlerë pronës tuaj".
Perla Real Estate është një kompani që në thelb ka ofrimin e shërbimeve për PERLËN e secilit prej nesh, të pronës.
Ne kujdesemi për ti dhënë VLERËN QË KA DHE meriton pasurisë tuaj.

Tirane , Shqipëri
Rruga “Shkëlqim Fusha”, Kodra e Diellit, Tiranë

Vendodhja ime