1Tenda dhe grila

Paradise Tenda Tirane , Shqipëri

+355 04 2406 644 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane - Durres Km 12, Prane City Park

Vendodhja ime