2Industri Ushqimore

Pali Estate shpk Divjake , Shqipëri

+355 +355694090000 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Pirja e verës së kuqe, jo vetëm ju qetëson pas një dite të gjatë, por sipas studimeve ka dhe përfitime të habitshme në shëndetin tonë. Ky fakt vlen për konsumimin në sasi të limituar, një gotë për femrat dhe jo më shumë se dy për meshkujt
  • Prodhim Vere, Shesh i zi Merlot, Cabernet, Teroldego
  • Sheshi zi,
  • Merlot,
  • Cabernet,
  • Teroldego

Divjake , Shqipëri
Rruga nacionale gur Divjakë

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 16:00