1Tenda dhe grila

Nyfan Albania Tirane , Shqipëri

+355 48300622 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane - Durres Km 6, Midis Peugot Dhe Citroen

Vendodhja ime