1Industri Ushqimore

Nona (plot me gjona) Tirane , Shqipëri

+355 0685554101 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 53

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kompani shqiptare, e vendosur në Qendrat më prestigjioze Tregtare në Tiranë (Toptani Shopping Center & Teg), duke ofruar ushqim dhe pije. Kompania është themeluar në vitin 2006 me pasionin dhe përvojën e një ekipi të gjerë, i cili është rritur nga viti në vit.

Tirane , Shqipëri
Rruga Abdi Toptani, Toptani Shopping Center, Tirane
Rruga Nacionale Tiranë – Elbasan Tirana, Albania, 1044
Rruga Pjeter Bogdani, Tirana 1001, Albania