1Softuer & Programe aplikative

Nis(Noah Information Syestems)shpk Tirane , Shqipëri

+355 0672111213 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Nis(Noah Information Systems)shpk, e themeluar ne vitin 2016 eshte nje shoqeri e cila ofron zgjidhje softuerike te specializuara per te gjithe tregun e Informacionit Teknologjik Shqipetar dhe Ballkanas. Gjithashtu kompania jone ndihmon ne krijimin e ideve dhe strategjive inovative per klientet nepermjet ofrimit te produkteve te ndryshme promocionale.

Tirane , Shqipëri
Rruga Llazar Pulluqi

Vendodhja ime

+
Orari

08:00-18:00