1Buke dhe prodhime brumi

Nelly Sh.P.K Tirane , Shqipëri

+355 04 2269 099 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Hoxha Tahsim, 100m Mbi Pazarin E Ri

Vendodhja ime