0Dyer & Dritare nga druri, alumini dhe plastika

Mucaj Construction Shkoder , Shqipëri

+355 +355696275901 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Dyer & Dritare PLASTIKE PVC
Dyer & Dritare ALUMINI TERMIK
Kangjella ALUMINI & XHAMI
Gabina Dushi 
Grila PERSIANE & TAPARELA
Cel: +355693866304

+
Oferta

Tashme me rastin  e 18 vjetorit te MUCAJ-CONSTRUCTION, cdo porosi dhe prodhim vjen 20-40% zbritje. Mos hezitoni, na kontaktoni.

Shkoder , Shqipëri
SHKODER-KOPLIK, KM 10,, GRIZHE

Vendodhja ime