1Industri Ushqimore

Miell Korça Korçe , Shqipëri

+355 0676994747 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

“Miell Korça” është një fabrikë e specializuar në prodhimin e miellit ushqimor për popullsinë. Ajo është themeluar në Vitin 1991, si rezultat i privatizimit të ish Ndërmarrjes Shtetërore të Përpunimit të Drithrave.”Miell Korça” është një kompani lider në tregun shqiptar, dhe një shembull shumë i mirë i trasformimit rrënjësor të një ndërmarje ish shtetërore në falimentim, në një kompani me teknologji moderne.

Misioni yne eshte te japim maksimumin per te ofruar produktet dhe sherbimet me cilesore dhe me cmime konkurruese per cdo konsumator.

Korçe , Shqipëri
Pirg, Korce Km 25 7016

Vendodhja ime