2Qeramikë, Mermer & Granit

Mermer & Granit Jonari Shijak , Shqipëri

+355 +355695611858 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Operojme ne fushen e mermerit, granitit dhe se fundmi kuartzit, qe nga viti 1996.
  • Banak
  • Oxhak
  • Shkalle
  • Veshje muri
  • Tavolina
  • Varre
  • Mermer
  • Granit
  • Kuartz

Shijak , Shqipëri
Rruga e stadiumit, Shijak

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 16:00


Fjalë kyçe: