0Çarcafe & biankeri

Megaflex Durres , Shqipëri

+355 +35552251212 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kompania Megaflex, tani me prej me shume se dy dekadash ne tregun vendas, me produkte te importuara eksluzivisht nga Italia si: Dyshek, Zgara Ortopedike, Jastek, Cercafe, Jorgane, Aksesore Gjumi, etj. Eshte nje rrugetim I gjate, nje rrugetim sa i bukur dhe i veshtire, i mbushur plot me arritje, sfida por edhe ulje ngritje te cilat me kalimin e viteve dhe rritjen e ekperiences ben qe te jemi suksesshem ne punen tone. Jemi te bindur per kete, kjo jo si pasoj e investimeve qe vijne e shtohen ne vite, me produkte origjinale, me shumellojshmeri, unike ne treg. Arritja jone me e madhe eshte klienti, ato vijn e shtohen dita dites. Bashkepunimi me klientin na ka bere qe te plotesojme kerkesat e tyre dhe te permiresojme problematikat qe dalin, te jemi gjith kohes koherent me kerkesat e tregut, te shpejte ne dorezimin e porosive,  luftojme shum qe te rrespektojme gjithmon shprehjen Klienti ka gjithmone te drejte.
  • Dyshek
  • Jastik
  • Zgara
  • Ortopedike
  • Cercafe
  • Jorgan
  • Aksesore
  • Gjumi

Durres , Shqipëri
Lagja 14, Rruga Mikpritja Durrsake, Shkozet - Durres

Vendodhja ime

+
Orari

09:00 - 17:00