1transport i brendshem

Max Logistics Tirane , Shqipëri

+355 0688400008 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Ne lidhim biznese për të përmirësuar departamentin e logjistikës për të ulur shpenzimet, për të kursyer kohë dhe për të pasur stres më të ulët. Ekipi ynë ndërkombëtar i ekspertëve logjistikë do të jete pas punës tuaj me pasion dhe entuziazëm, duke dhënë rezultate shumë më tepër se pritjet tuaja Max Logistics i ndihmon të gjitha kompanitë ta bëjnë bashkëpunimin e tyre me kompanite e transportit të shpejtë, të sigurt dhe të lirë nga platforma jonë e transportit në internet dhe nga zyra jone e konsulencës së logjistikës.
Ne lidhim biznese për të përmirësuar departamentin e logjistikës për të ulur shpenzimet, për të kursyer kohë dhe për të pasur stres më të ulët. Ekipi ynë ndërkombëtar i ekspertëve logjistikë do të jete pas punës tuaj me pasion dhe entuziazëm, duke dhënë rezultate shumë më tepër se pritjet tuaja Max Logistics i ndihmon të gjitha kompanitë ta bëjnë bashkëpunimin e tyre me kompanite e transportit të shpejtë, të sigurt dhe të lirë nga platforma jonë e transportit në internet dhe nga zyra jone e konsulencës së logjistikës.

Tirane , Shqipëri
Tirane 1001

Vendodhja ime