1Agjenci Marketingu

Max Design Tirane , Shqipëri

Agjensi Marketingu qe ofron sherbime te te gjitha llojeve ne te gjithe Shqiperine.
I specializuar ne fushen e dizenjimit, printimit, stampimit, reklamimit, prodhimit, afishimit dhe gjithe aktivitetin e domosdoshem ne pergatitjen e reklamave, banerave, kartevizitave etj

Tirane , Shqipëri
Rr: Joklin Persi, Unaza e Re

Vendodhja ime

+
Orari

E Hene: 08:00 - 20:00 E Marte: 08:00 - 20:00 E Merkure: 08:00 - 20:00 E Enjte: 08:00 - 20:00 E Premte: 08:00 - 20:00 E Shtune: 08:00 - 18:00 E Diele: PUSHIM