1Materiale ndërtimi

Mat-Edil sh.p.k. Tirane , Shqipëri

+355 682020478 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Lider ne fushen e Hidro-Izolimit. Standarte dhe teknologji bashkohore per problemet e hidroizolimi, izolimit akustik, termoizolimit dhe jo vetem. Nje gamë e madhe produktesh per zgjidhjen e problematikave ne fushen e ndertimit. cel: 355682040423

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane-Durres Km1, Rruga Dytesore 500m Larg Spitalit Hygiea, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

08-16