2Prodhim veshjesh dhe konfeksione

Malna Tex Shpk Tirane , Shqipëri

+355 04 2374 769 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi Xhura

Vendodhja ime