3Agjenci imobiliare

Leti Construction Tirane , Shqipëri

+355 069 207 7740 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Shoqeria jone perbehet nga nje staf i kualifikuar, me eksperience, i cili perbehet nga arkitekt, inxhiniere, ekonomiste, financjere, teknike te specializuar, dhe mesatarisht 150 specialiste e punetore me pervoje ne fushen e ndertimit.

Sot pas shumë vitesh ekperience e gjejme vehten mes emrave meaktive ne tregun shqiptar ne investim, ndertim dhe projektim, duke iu pergjigjur kerkesave te klienteve me cilesi, korrektesi dhe shpejtesi.

SHERBIMET QE OFROJME NE FUSHEN E NDERTIMIT
Eksperienca e Leti Construction gjate viteve perfshin ndertimin e objekteve nga fillimi i punimeve deri ne perfundim, por gjithashtu zera te vecante te punimeve si punimet e strukturave betonarme, murature tulle, suvatime, shtresa dyshemeje, punime infrastructure dhe procese te tjere, duke ofruar cmimiet dhe cilesine me konkuruese, si dhe duke iu pergjigjur ne kohe kerkesave te investitoreve.
  • Projektim
  • Enterier
  • Exterier
  • Ndertim
  • Mbikqyrje

Tirane , Shqipëri
Pallati i Kultures ,kati dyte , zyra nr.57

Vendodhja ime

+
Orari

E Hene: 08:00 - 20:00 E Marte: 08:00 - 20:00 E Merkure: 08:00 - 20:00 E Enjte: 08:00 - 20:00 E Premte: 08:00 - 20:00 E Shtune: 08:00 - 20:00 E Diele: 08:00 - 20:00