2Dyer & Dritare nga druri, alumini dhe plastika

Lesna Shpk Tirane , Shqipëri

+355 0682209098 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 4

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

LESNA është kompani prodhimi dhe tregtimi të produkteve komponente të ndertimit dhe arredimeve. LESNA vjen si një mundësi më tepër për ndërtuesit, familjarët & bizneset që ndërtojnë dhe rikonstruktojnë ambjentet e tyre. Kategoria e produkteve: 1.Vetrata dhe dritare Druri, PVC, dhe Dru i kombinuar me Alumin. 2.Dyer të brendshme dhe të jashtme për Vila dhe Apartamente. 3.Dyer garazhi. 4.Dritare Çatie dhe shkallë tavani 5.Arredime dhe mobilime për shtepi, zyra dhe biznese. 6.Kuzhina, Parkete, Laminate dhe Tenda Druri. 7.Shtëpi Druri. 8.Punime artistike prej druri sipas projekteve tuaja.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane - Durres,Rruga "Pavaresia" km2.

Vendodhja ime

+
Orari

08:00-17:00