1gips dhe punime gipsi

Leka Durres , Shqipëri

+355 0692024040 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Durres , Shqipëri
Rruga Vellazerimi, Unaza e re, Kenete, Durres

Vendodhja ime