1Prodhim veshjesh dhe konfeksione

La Trend Sh.P.K Tirane , Shqipëri

+355 044 515 958 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Fabrika E Qelqit, Kombinat

Vendodhja ime