5Çelësa dhe dryna

Kopje Celesash Ylberi Tirane , Shqipëri

+355 +355692935985 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kopje Celesash dhe riparime brava te tipeve te ndryshme te dyerve.
Sherbime ne shtepi, rezidence ose bisnese.
Cilesi, korrektesi dhe siguri.
  • Kopje Celesash dhe riparime brava te tipeve te ndryshme te dyerve.
  • Sherbime ne shtepi, rezidence ose bisnese.
  • Cilesi, korrektesi dhe siguri.
  • Celesa;
  • Brava;
  • Dryn;
  • Doreza;
  • Aksesore te ndryshem per dyert

Tirane , Shqipëri
Rruga Medar Shtylla, Tirane, Tirana 1022, Albania

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 21:00