1Bojera dhe llaqe

Kompania Neon Sh.A Tirane , Shqipëri

+355 04 2377 773 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Xhanfize Keko, Nd.168, H.1, Kp. 1005, Stacioni I Fundit I Porcelanit

Vendodhja ime