0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Komiteti Shteteror I Minoriteteve / State Committee Of Minorities Tirane , Shqipëri

+355 04 2256 843 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Muhamet Gjollesha, Nr. 71, K. Iv, Perballe Hotel Mondial

Vendodhja ime