2Klinikë dentare

Klinika Dentare “Pire” Tirane , Shqipëri

+355 0682276345 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Nje klinike dentare e perkushtuar per te ofruar nivelin me te larte te sherbimeve stomatologjike  te te gjitha llojeve. Ne ofrojme cmimet me te mira per sherbimet me te mira. Teknologjia e fundit dhe stafi i perkushtuar dhe me eksperience dhjetra vjecare, e bejne Kliniken Dentare Pire zgjedhjen tuaj per kujdesin oral.

Tirane , Shqipëri
Rruga "Isuf Elezi"

Vendodhja ime

+
Orari

8:00-21:00