2Avokate dhe konsulence ligjore

Karapici & Associates Tirane , Shqipëri

+355 0699672601 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Prej 20 vitesh ne i sherbejme bizneseve shqiptare dhe te huaja per te mbrojtur marken e tyre tregtare te prodhimit dhe te sherbimit. Jemi nje zyre ligjore e cila operon ne Shqiperi dhe neper bote. Sherbimi qe ofrojme eshte regjistrimi i patentes apo markes se prodhimit apo te sherbimit tuaj, bazuar ne Ligjin per mbrojtjen e pronesise industriale ne Shqiperi, konsulenca juridike dhe perfaqesime ne Gjykate per rastet e konflikteve te lidhura  me shkeljen e te drejtave te pronesise industriale dhe te drejtave te Autorit; perfaqesime bazuar ne Marreveshjet Nderkombetare ku Shqiperia ben pjese; perfaqesime prane autoriteteve doganore ne lidhje me shkeljet e te drejtave. Marka apo brandi juaj mbrohet per nje afat 10 vjecar, me te drejte riperteritjen e kesaj mbrojtje cdo 10 vjet. Cel: 0699628348

Tirane , Shqipëri
Rruga “Margarita Tutulani”

Vendodhja ime

+
Orari

8:00 - 20:00