8IT & Internet

Jeshili Solutions Tirane , Shqipëri

+355 0693813555 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Ndertime dhe Mirembajtje CallCenter Sisteme Sigurie Rrjete Informatike Sisteme Elektrike,LAN WAN Shitje dhe Mirembajtje Kompjutera dhe Aksesore Sisteme Telefonike dhe VOIP
Ndertime dhe Mirembajtje Call Center ,Programe, Rrjete Kompjuterike, Elektrike, Kamera Sigurie, Siteme Sigurie, Kompjutera, Fotokopje, Printera, Invertera, UPS, Sisteme Telefonike dhe Voip, Sisteme Alarmi Profesionale .
test

Tirane , Shqipëri
Rr. Muhamet Gjollesha Tirana Albania

Vendodhja ime

+
Orari

E Hene: 08:00 - 18:00 E Marte: 08:00 - 18:00 E Merkure: 08:00 - 18:00 E Enjte: 08:00 - 18:00 E Premte: 08:00 - 18:00 E Shtune: 08:00 - 18:00 E Diele: 08:00 - 18:00