0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Instituti I Statistikave (Instat) / Statistics Institutions Tirane , Shqipëri

+355 04 2233 356 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Gjergj Fishta, Nr.3, Mbrapa Ministrise Se Puneve Te Jashtme

Vendodhja ime