0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Instituti I Kerkimeve Urbane / Institute Of Urban Research Tirane , Shqipëri

+355 04 2256 840 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Reshit Petrela, Nd. 14, H. 11, Ap. 56, K. X

Vendodhja ime