1Agjenci imobiliare

Inovest Real Estate Tirane , Shqipëri

+355 +355 69 802 1111 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Inovest po sjell në tregun imobliar një tjetër formë menaxhimi duke përgatitur punonjësit për të qënë menaxher shitje dhe jo thjesht konsulent imobiliar. Çdo shitje, blerje, qiradhënie- qiramarrje është investim dhe si të tillë në kujdesemi të informojmë klientin për tregun, risqet dhe potencialet. Klientët tanë kanë mundësi të përzgjedhin nga një portofol i gjërë pronash të cilat më parë kanë kaluar në një filtër vlerësimi ligjor dhe teknik.

Pronat e këtij portofoli nuk janë masivisht të ekspozuara në treg dhe ofrohen me çmime ekonomike. Gjithashtu ne kujdesemi që të shkurtojmë kohën në procese për të maksimizuar kënaqësinëdhe efiçencën e kostove të klientit.

Shërbimet e ofruara në Inovest Real Estate

  • Konsulencë inididuale për secilin klient për nivelin dhe formën e investimit.
  • Konsulencë financiare dhe ligjore.
  • Shërbime arkitekture dhe interior design.
  • Riparime teknike dhe mirëmbajtje.
  • Menaxhim i qiradhënies.

Tirane , Shqipëri
Rr. Andon Zako Cajupi

Vendodhja ime