1Edukim & Trajnim

Impact Education Durres , Shqipëri

+355 0693432334 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 6

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Impact Education është më tepër sesa një qendër trajnimesh. Impact është krijuara për të ndikuar për mirë ne edukimin dhe arsimin e të rinjëve tanë. Të marrësh një zanat duhen vite, tek ne disa muaj.
Trajnime ProfesionaleKurse GjuheshKurse InxhinierikeKurse ArtistikeNdertim WebsiteMenaxhim Rrjetesh Sociale
Produkte dixhitalePlan marketinguHostimDomains

Durres , Shqipëri
L. Nr 1 , Bulevardi Epidamn,Perballe Mullirit te Vjeter, Durres

Vendodhja ime

+
Orari

10:00-20:00