0IT & Internet

Illyria GeoTechnologies Shpk Tirane , Shqipëri

+355 +355676009006 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Illyria GeoTechnologies Shpk (IGT) është një ofrues vendor për monitorimin e automjeteve, menaxhimit të sistemeve të flotës, kamerave të sigurisë, sistemeve të alarmit dhe rojet e sigurisë private. Ne jemi një kompani e krijuar prej 2008 dhe jemi në rritje të vazhdueshme gjatë viteve, për shkak të suksesit dhe të ekipit tonë profesional.Ne nuk bëjmë kompromise në cilësi. Të gjithë e dimë se gjërat e lira dhe të paqëndrueshme nuk shkojnë bashkë. Klientët tanë kanë nevojë të mbështeten plotësisht në një zgjidhje të gjatë të menaxhimit të flotës apo sigurisë së pronës.Ne jemi një kompani që mund të përballojmë të gjitha nevojat e sigurisë së organizatës tuaj në përputhje me moton tonë ‘Dërgojmë Biznesin Tuaj në Nivelin Tjetër’.
Prej vitit 2008 IGT ofron monitorimin e automjeteve me GPS. Sherbim i cili ju mundeson ndjekjen e levizjes se cdo automjeti nga telefoni ose kompjuteri juaj ne kohe reale, si dhe te keni akses ne arkiven e te dhenave per muaj me rradhe. Siguria per pronën është primare për këdo. IGT ofron projektim, zbatim dhe mirëmbajtje të sistemeve te sigurise. Aftësia jonë profesionale ka rritur besueshmërinë tonë në treg, duke marrë përsipër projekte të mëdha të cilat janë përfunduar me sukses! IGT kryen shërbimin 24 orë për të gjitha objeket e nënkontraktuar. Objektet, ruhen në mënyre konstante me patrullime të vazhdueshme gjatë 24 orëve, në të njejtën kohë punonjësit vëzhgojnë nga Salla Operative 24/7.

Tirane , Shqipëri
Rruga Robert Zhvarc, Hyrja 1, Ap. 47, Tirane

Vendodhja ime