1Avokate dhe konsulence ligjore

Ilir Haznedari Durres , Shqipëri

+355 0682193555. [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Durres , Shqipëri
Rruga Aleksander Goga, Lgj. 9, Prane Gjykates

Vendodhja ime