1Avokate dhe konsulence ligjore

Idajet Beqiri Tirane , Shqipëri

+355 0692750898 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Gjergj Fishta, Kulla E Pare, P. 3, Shk. 1, K. Ii, Prane Trendafili I Bardhe

Vendodhja ime