5Obstetri - Gjinekologji

Iakentro Tirana Tirane , Shqipëri

+355 0699616596 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Klinika gjinekologjike IAKENTRO TIRANA eshte filial i klinikes se njohur Europiane: IAKENTRO SELANIK. Aktiviteti i saj kryesor eshte trajtimi i problemeve te infertilitetit femeror dhe mashkullor me metodat me te perhapura bashkekohore nen drejtimin e Prof. Niko Prapas dhe Jani Prapas. Rezultatet ne tekniken e in vitro fertilization (IVF) jane te standarteve te larta.
  • Infertiliteti Femeror
  • Infertiliteti Mashkullor
  • Klinike Gjinekologjike
  • Obstetri Gjinekologji Ne Tirane
  • Shendeti

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Zogu I

Vendodhja ime

+
Orari

E Hene: 08:00 - 20:00 E Marte: 08:00 - 20:00 E Merkure: 08:00 - 20:00 E Enjte: 08:00 - 20:00 E Premte: 08:00 - 20:00 E Shtune: 08:00 - 20:00 E Diele: 08:00 - 20:00