1Ente & Shërbime publike

Humanics Business Solutions shpk Tirane , Shqipëri

+355 +355 697689256 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Health & Safety
1. DESINFEKTIM
1. Vleresim Rrisku , Hartimi Dokumentit te Vleresimit te rrezikut
2. Projekte te mbrojtjes kunder zjarrit
3. Projekte Interion design
4. Zbatim ndertim,  Interier, elektrike, Hidraulike, sisteme hidrike Springler.
5. Marketing on line

+
Oferta

Hartimi Dokumentit te Vleresimit te rrezikut per cdo post pune
 1. Zbatim,ndertim2. Interier, elektrike, Hidraulike
 2. Siguria dhe shendeti ne vendin e punes
 3. Protokolle Sigurie COVID-19
 4. Projekt MKZ
 5. Dezinfektime kunder COVID-19
 6. Interior dezign
 7. Konsulta bissnesi
 8. Marketing
 1. Zbatim,ndertim2. Interier, elektrike, Hidraulike
 2. Siguria dhe shendeti ne vendin e punes
 3. Protokolle Sigurie COVID-19
 4. Projekt MKZ
 5. Dezinfektime kunder COVID-19
 6. Interior dezign
 7. Konsulta bissnesi
 8. Marketing
 1. Dedektore nxehtesie
 2. Fikese zjarri
 3. Sinjalistike COVID-19
 4. Sinjalistike sigurie dhe shendetit ne pune
 

Tirane , Shqipëri
Rruga Georg W. Bush , tek Parlamenti Shqipëtar , Tiranë

Vendodhja ime

+
Orari

24/24