6Hotele

Hotel Frojd Lezhe , Shqipëri

+355 +355693807002 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Frojd është një hotel në Shëngjin, së fundmi i rikonstruktuar (korrik 2017) me nje kapacitet prej 50 dhomash / 171 kreveter, me një bar dhe restorant modern, i rankuar si 4-star hotel.
Ndodhet në vije në parë 70 m distance me detin.
Fokusi ynë:
Të ofrojmë shërbime me kualitet që përkon me pritshmërinë e klientit dhe me standarde që përkojnë me pritshmërinë e niveleve ndërkombëtare.
Frojd është orientuar tek zhvillimi i turizmit në vendin tonë. Fokusi ynë është kultivimi i një turizmi cilësor ne çdo aspekt të tij.

+
Oferta

Oferta me e mire! 19 Janar - 19 Mars 2020. 18 euro/ personi. Akomofdimi ne Deluxe Rooms. Te perfshira:
  • mengjesi
  • darka
  • room service
Sherbimet:
  1. Kuzhina - Hotel Frojd ofron një menu të pasur, me bazë ushqimet natyrore. Peshk, mish, perime etj, të gatuara me kujdes dhe mjeshtëri.
  2. Bar-Gelateri - I vendosur në katin e parë të banimit, me një verandë panoramike, nga ku mund të shikosh peisazhin unik, të sodisesh detin dhe kodrat e gjelberuar mbi portin e Shengjinit.
  3. Akomodimi - Suita, Minisuita, Dhoma
   

Lezhe , Shqipëri
Shëtitorja Wilson, Shengjin

Vendodhja ime

+
Orari

24/7