3Hotele

Hotel Doro City Tirane , Shqipëri

+355 67 2010 371 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Hotel Doro City ndodhet në nje pozicion ideal dhe  nje distance prej vetem pak minutash ne kembe nga qendra e Tiranës nga objektet kulturore dhe atraktive turistike te Tiranes. Ne ju ofrojmë një  mikpritje shqiptare dhe nje shërbim miqësor që e bën atë zgjedhjen tuaj  për biznes apo zbavitje.Eshtë konsideruar si një hotel biznesi dhe nje hotel ne te cilen ju mund te relaksoheni per te kaluar pushimet tuaja ose kohen e lire. Nëse ju planifikoni të vizitoni Tiranën, kryeqytetin e Shqiperise dhe jeni  në kërkim të  standardeve të përshtatshme te nje  komoditeti, ne ju ftojmë të vizitoni faqen tonë të internetit qe ju të keni  rezultatet me te mira dhe ekskluzive , duke i krahasuar standartet tona me ato te hoteleve të tjera të qendrës së qytetit në Tiranë, (Shqipëri). Akomodimi komod  dhe  karakteristikat e vecanta te ambienteve qe ofron e percaktojne si hotelin me cilësor në Tiranë, Shqiperi. Me 56 dhoma  dhe ambiente  profesionale per konferenca, seminare dhe aktivitete te ndryshme, bar dhe restaurant luksoz, me nje kapacitet te konsiderueshem  per evenimente te ndryshme,  Hotel Doro City, Tirane  është vendi ideal  për një aktivitet biznesi apo kohe të lirë në Tiranë, Shqipëri. Tel: +355 42 232 206 Fax: +355 42 247 070

Tirane , Shqipëri
"Muhamet Gjollesha" Street, Md.38 H.1. Njesia Bashkiake nr 7, PO 1023 Tirane Albania

Vendodhja ime