0Hotele

Hotel Adria Lezhe , Shqipëri

+355 0686090060 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Hoteli jone ka sherbim dhoma fjetje per 2 persona, per familje te medha deri ne 8 persona.
Dhoma Cifte
Dhoma treshe
Dhoma me guzhine
Ku te perfshire eshte mengjesi, parkimi i makines dhe interneti.
  • Dhoma Cifte
  • Dhoma treshe
  • Dhoma me guzhine
  • Mengjesi i perfshire,
  • Parkimi
  • WIFI

Lezhe , Shqipëri
Shengjin, Kompleksi Adriatik

Vendodhja ime

+
Orari

24:00


Fjalë kyçe: