0Pubs & Clubs

Hemingway Jazz Bar Tirane , Shqipëri

+355 692022303 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Kont Urani, Sheshi Pas Ministrise Se Arsimit Dhe Kultures (Midis Rruges Se Durresit Dhe Kavajes

Vendodhja ime