3Elektroauto

GPSOB Tirane , Shqipëri

+355 +35568 666 2216 [email protected]

Vlerësime 1.7 / 5. Numër vlerësimi: 7

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kompania jonë ju ndihmon në gjurmimin e makinës tuaj.Ne kemi tarifat mujore më të ulta në treg.Mos hezitoni të na kontaktoni nëpërmjet emailit ose nëpërmjet celularit.
GPSOB Tracking ju krijon mundësinë e menaxhimit të mjeteve në kompaninë tuaj dhe mjeteve tuaja personale.Ne ju ofrojmë teknologjinë më të fundit GPS në mënyrë që të monitoroni mjetet tuaja në cdo moment.
Ndërfaqja e vëzhgimit të mjeteve është mjaft e lehtë për tu përdorur nga cdokush.Ka harta me rezolucion të lartë,ju mundëson gjetjen e mjeteve në kohë reale,marrjen e alarmeve,të merrni raporte të ndryshme si dhe të shikoni ditë të ndryshme se ku ka qënë mjeti juaj.
Për ata të cilët dëshirojnë një sistem gjurmimi i cili i jep raporte të detajuara,koordinata të sakta dhe më shumë,atëhere jeni në vëndin e duhur

Tirane , Shqipëri
Rr. Elbasanit, Tirane

Vendodhja ime