1Pajisje topografike dhe gjeodezike

Gjeo Vjosa Tirane , Shqipëri

+355 04 2362 534 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Frosina Plaku, P. 5/1, Shk. 3, Ap. 6

Vendodhja ime