4Taxi

Flash Taxi Tirana Tirane , Shqipëri

+355 0672260606 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Ne jemi në vendosjen e një qëllimi, për të siguruar komoditetin dhe sigurinë e klientëve dhe për të përmirësuar nivelin e kulturës së shërbimit, duke prezantuar shërbimin taksi në përputhje me standardet ndërkombëtare që plotësojnë kërkesë për cilësi në shërbimim.

Tirane , Shqipëri
Tirana, Albania

Vendodhja ime

+
Orari

24/7