0Qëndra tregtare

Flagship Center Durres , Shqipëri

+355 05238493 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Me date 26 mars 2008 ne oren 18.00 ne qytetin e Durresit u hap qendra me e madhe tregtare per qytetin e bregdetar, dhe nje nder me te medhate ne vend, Flagship Center. I pozicionuar ne zemer te qytetit te Durresit, ne ambjentet e saj do te vendosin aktivitetin e tyre rreth 70 njesi tregetare dhe do te punesohen rreth 300 punonjes te specializuar. Ne qender ofrohen sherbime dhe mallra duke nisur nga artikujt e perdorimit shtepiak te perfaqesuar nga kompani me emer si Jysk, Ideal Carpet, Mobileri Llupo etj, tek artikuj elektronik te ofruar nga kompania lider ne kete fushe si Trony. Emra te njohur ne fushen e stilit dhe modes per te gjitha moshat dhe stilet si Terranova, Original Marines, Bitsiani, Twin Life, Eton Firenze, Taxi Mapo, Navigare, Bershka, etj, dyqane me artikuj sportiv te kompanive te njohura si Adidas, Fila, Nike etj, dyqane per femije te vegjel si Chicco, Disney, por dhe shume emra te tjere te njohur.

Durres , Shqipëri
Lagja 4, Rruga Egnatia, Durres

Vendodhja ime

+
Orari

09:00 - 22:00