7Automjete

First Tirane , Shqipëri

+355 694033377 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kompania jone ofron te gjitha llojet e makinave me qira, duke filluar nga makinat e vogla per qytetet, deri te ato luksozet, me cmimet te perballueshme, te pershtatshme per te gjitha buxhetet. 
  1. Makina me qira
  2. Sherbim shofer
  3. Marrje dhe dorezim ne destinacion

Tirane , Shqipëri
Rruga "Ismail Qemali", ap 2, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

08:30 - 17:30