0Avokate dhe konsulence ligjore

Fejzi Kokalari Gjirokaster , Shqipëri

+355 0692647364

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Gjirokaster , Shqipëri
Bulevardi 18 Shtatori, P. 9 Katesh, Perballe Gjykates Se Shkalles Se Pare, Kati Ii

Vendodhja ime