1Fotokopje

Esa Technologies Tirane , Shqipëri

+355 +355677165303 [email protected]

Vlerësime 3 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

ESA Technologies me ne eksperienc 10 vjecare ne treg ju ofron sherbim te mirfillt ne fushen e Printerave, Bojrave te printerave, Kompjuterave, CCTV, Servera dhe Network. Printera : Esa ju ofron printera falas ne perdorim mjafton qe ju te merni bojen tek ne . Per te gjith printerat qe perdorin bojrat tona servisi eshte me KOSTO 0. Tonera : Ju ofrojm tonera origjinal ,rimbushje  dhe compatible LASERJET te cilesise  me te te mire  dhe me cmimet me konkuruse ne treg. PC , Servers , Network : Ju ofrojm zgjidhjne me  temir dhe me te shpejte  per kompanin/zyren tuaj duke ju kompletuar me kompjutera , servera dhe rrjetin e duhur. CCTV : Ju ofrojme montim dhe mirmbajte te sistemeve te survejimit analoge dhe IP duke filluar nga 2MP deri ne 8MP.

+
Oferta

Ofrojme printera ne perdorim kosto zero leke , mjafton te blini tonerin tek ne !!!
Sherbime printimi , sherbim instalim kamerash sigurie.

Tirane , Shqipëri
Laprake, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

08:00-18:00