6Detergjente

Epta Tirane , Shqipëri

+355 0694041158 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

EPTA shpk është pjesë e grupit Miqësia sh.p.k Lider në prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve higjenike si markat EPTA NEL BRIL PALMA në të gjithë tregun shqiptar. Aktiviteti kryesor është prodhimi i sapunëve të të gjitha llojeve duke filluar nga sapuni tradicional, sapunët e rrobave, sapunë për fëmije, sapunë për dhurata, sapunë të ndryshëm tualeti, detergjentë likuid për për përdorim shtëpiak dhe për përdorim industrial, detergjentë pluhur për larje me dorë dhe larje me makinë. Aktivitet mjaft i rëndësishëm i kompanisë është edhe prodhimi i pluhurave larës për larje me makinë dhe me dorë, të cilët janë të llojeve dhe aromave të ndryshme
Do të gjeni një shumllojshmëri produktesh duke filluar nga higjena personale deri në ato për higjenën e shtepisë:
  • sapunë të ndryshëm tualeti,
  • detergjentë të lëngët për larjen e enëve me dorë dhe me makinë,
  • solucione për larjen e xhamave,
  • solucione pastrimin e pllakave të të gjitha llojeve,
  • solucione për pastrimin e mobiljeve,
  • solucione për larjen dhe pastrimin e pajisjeve hidrosanitare,
  • solucione për dizinfektimin ambjenteve dhe zbardhjen e rrobave

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane-Durres, km 1, Tirane

Vendodhja ime