1Projektime dhe sherbime elektrike industriale

Elektro Montimi Tirane , Shqipëri

+355 044 805 862 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Kavajes, Ish - Parku I Autobuzave, K. Ii

Vendodhja ime