1Prodhim veshjesh dhe konfeksione

Edes Sh.P.K Tirane , Shqipëri

+355 04 2260 926 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Gjergj Fishta, Nd. 58, Ish-Npv, Prane Universitetit Europian

Vendodhja ime