3Automjete

Eco Hydrogen Albania Tirane , Shqipëri

+355 0693040020 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Pastruesi i karbonit është një teknologji shumë efikase në tregun Europian, Amerikan dhe Australian. Kjo paisje prodhon hidrogjen ku injektohet në kolektorin e ajrit me anë të së cilës hidrogjeni hyn dhe pastron te gjitha pjeset në makinë. Çfarë është shërbimi i pastrimit të karbonit? Një zgjidhje inovative për të mbajtur motorin tuaj të pastër. Duke përdorur paisjen tonë të Pastrimit të Karbonit me anë te Hidrogjenit, do të largojë pothuajse të gjithë blozën e akumuluart. Në vetëm 60 minuta, motorri juaj do të funksionojë si i ri. Paisja e Pastrimit të Karbonit ka një kapacitet të shkëlqyer pastrimi. Me këtë teknologji të përparuar, e zhvilluar gjatë disa viteve, Hidrogjeni hynë në motorr përmes filtrit të ajrit, duke djegur deri në 80% karbonin që pengon motorrin tuaj të japë performancë më të mirë. Një motor i bllokuar nga depozitat e karbonit është një kërcënim për performancën e automjeteve. Rekomandohet për të gjitha llojet e motorëve. Rezultatet përfundimtare pas 60 minutave të pastrimit:
  • RIFITIMI I PERFORMANCËS – Pastron karbonin e depozituar dhe përmirëson në mënyrë të konsiderueshme performancën e përgjithshme të automjeteve në ecjen.
  • REDUKTIMIN E EMETIMEVE - Shërbimi i Pastrimit të Karbonit largon shumicën e depozitave nga motori juaj, duke reduktuar emetimet tuaja (deri në 80%), për një makinë më të pastër pa ndotje.
  • PAKËSONI KONSUMIN E KARBURANTIT - Pa depozita të karbonit, djegia është shumë më e mirë dhe fuqia rritet dhe konsumi i karburantit zvogëlohet deri ne 10%.
Pastrojeni motorin nga karboni përpara se të bllokohen plotësisht pjesët e shtrenjta të automjetit tuaj !Riparoni problemet motorike në vend që ti zëvendësoni ato më vonë ️ Shërbimet tona janë në dobi të automjetit tuaj! Diagnostikimi FALAS ! Për më shumë informacione kontaktoni ne 0693040020
Auto Pastrim KarboniAuto Pastrim Radiatori Pastrim Kondicjoneri

Tirane , Shqipëri
Rr. Durresit, ne krah me Gjimnazin Qemal Stafa, perballe Pasticeri Lika, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 20:00