0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Drejtoria E Pergjithshme E Standardizimit / General Department Of Standardization Tirane , Shqipëri

+355 04 2247 176 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Mine Peza, Nr. 143/3, Prane Prokurorise Se Rrethit

Vendodhja ime